Enstitümüz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 28 Mayıs 2024 Salı günü saat 13.30’da Enstitümüz Toplantı Salonunda, Müdürümüz Prof. Dr. Esma KOZAN’ ın başkanlığında toplandı. Enstitü Müdürümüzün açılış konuşması ile başlayan toplantı 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılının değerlendirilmesi ile devam etti. 

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının yeni alınan Lisansüstü Eğitim-Öğretim Programı Açılması Ve Yürütülmesine Dair İlkeler, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Enstitümüz öğrenci alım  kriterleri, yeni açılan Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı doktora programı ve başvurusu yapılan Yabani ve Egzotik Hayvan Hastalıkları Disiplinlerarası Tezli Yüksek Lisans programı hakkında danışma kurulu üyeleri bilgilendirildi.

Üniversitemizin Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından almaya hak kazandığı 5 yıllık tam akreditasyon hakkında Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ruhi TÜRKMEN tarafından akreditasyon ile ilgili sunum yapıldı. Üniversitemiz anket sisteminde yer alan İş Veren Memnuniyet Anketinin üyeler tarafından doldurulması hakkında bilgi verilmesinin ardından Birim Danışma Kurulu üyeleriyle karşılıklı görüş ve önerilerin sunulmasıyla toplantı sona erdi. 

 

Paydaşlarımızla verimli ve etkin bir şekilde gerçekleştirmiş olduğumuz Enstitümüz Birim Danışma Kurulu toplantısına katılım gösteren Danışma Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz.
29 Mayıs 2024, Çarşamba 23 kez görüntülendi