Enstitü Yönetim Kurulu Karar 2023/196:

Üniversitemiz Senatosunun 15.05.2023 tarih ve 09 toplantı sayılı kararına istinaden UÖYS  (Uzaktan Eğitim-Öğretim Yönetim Sistemi) üzerinden sınava giremeyen, sınavını tamamlayamayan veya sınavda sorun yaşayan öğrencilerin mazeret sınavı için  final tarihinin belirlenmesi görüşülmüş, Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sisteminden veya  sınavın tamamlanmasından kaynaklı olarak sınava giremeyen, sınavını tamamlayamayan veya sınavda sorun yaşayan öğrencilerin Üniversitemiz Senatosunun 15.05.2023 tarih ve 2023/33 sayılı kararına göre 19-21 Haziran 2023 tarihleri arasında sınavların yapılmasına, Yönetim Kurulumuzca oybirliği ile karar verilmiştir.

Enstitümüz Yönetim Kurulu tarafından alınan karar gereği;

Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sisteminden veya sınavın tanımlanmasından kaynaklı olarak sınava giremeyen, sınavını tamamlayamayan veya sınavda sorun yaşayan öğrencilerin durumlarını belirten dilekçelerini Enstitümüz sabien@aku.edu.tr. adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

15 Haziran 2023, Perşembe 106 kez görüntülendi