AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

 

 DERS SEÇİMİNDE YAPILACAK İŞLEMLER

 Enstitümüzün 2018-2019 Güz Yarıyılı kayıt yenileme dönemi 17 Eylül 2018 – 23 Eylül 2018 tarihleri arasında ve Ders Seçme işlemi http://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx internet adresinden yapılacaktır. Öğrencilerin  aşağıdaki işlem  sırasını  takip  etmeleri  gerekmektedir:

 

  • Öğrenci, 23 Eylül 2018 tarihi saat 17:00’a kadar danışmanı ile birebir temas kurarak;

http://obs.aku.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden;

sisteme ilk defa giriş yapacak öğrenciler, -Kullanıcı Adı olarak Öğrenci Numarasını, Şifre Olarak T.C. Kimlik numarasının ilk 5 rakamını kullanarak-, sisteme giriş yapacaktır.

 

  • Öğrenci, danışmanıyla birlikte sisteme giriş yaptıktan sonra sayfasındaki menünün sol kısmında Ders ve Dönem İşlemleri bölümünden Ders Kayıt butonuna tıklayarak ders seçme işlemini gerçekleştirecektir. Ders kayıt formunun çıktısı alınarak danışmana teslim edilecektir.

 

  • Danışman ders alma formunu kontrol edip imzaladıktan sonra, ders alma formunu Enstitüye elden teslim edeceklerdir.

 

*Danışman ataması yapılmayan öğrencilerin danışmanlık hizmetleri ilgili Anabilim Dalı Başkanı tarafından yürütülecektir.

 

 NOT: Yüksek lisans için 5. yarıyıl ve üzeri,  Doktora için 9. yarıyıl ve üzeri olan öğrenciler Vakıfbank atm, internet bankacılığı veya herhangi bir şubesinden öğrenci numarası ile katkı payını yatırdıktan  sonra  ders  kayıt  yapabileceklerdir.

13 Eylül 2018, Perşembe 159 kez görüntülendi